ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 220€

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πόρτες Laminate , Εσωτερικές με επένδυση φυσικού ή τεχνητού καπλαμά, Θωρακισμένες, Μασίφ από άριστης ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ιδιαίτερης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας. 

Καλέστε μας για προσφορά

Τηλεφωνήστε μας στο 2121212788 697 6777 343 ή στείλτε μας email info@charelos.gr

Μεγάλη Γκάμα

Το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι το τελικό της ολοκλήρωσης της κατασκευής, φέρουν την επαγγελματική «υπογραφή» της τεχνογνωσίας μας.

Εσωτερικές Πόρτες

Laminate

Εσωτερικές πόρτες Laminate υψηλής ανθεκτικότητας και αισθητικής σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων ιδανικές για οποιοδήποτε χώρο καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Επιλέγοντας μια laminate πόρτα να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει όχι μόνο για το ανθεκτικό της φινίρισμα και  την ομοιομορφία του αποτελέσματος αλλά γιατί αποτελούν μια προσιτή επιλογή σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Κάσωμα Αλουμινίου

Η ιδανική επιλογή για μεσόπορτες κτιρίων και εισόδους μπάνιων. Μοναδικές προτάσεις σε σύγχρονες και κλασικές φόρμες για να  βρείτε την ιδανική για το δικό σας χώρο. Δυνατότητα εφαρμογής της πόρτας με κάσα αλουμινίου και διάφορους τύπους υαλοπίνακα (αμμοβολή, σατινέ, διάφανο , ψηφιακή εκτύπωση). Παρέχεται επιλογή κλειδαριάς,πόμολου και μεντεσέ.

Δώστε στο χώρο σας μια minimal όψη.

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

Ζητήστε Προσφορά