από το 1975

Η εταιρεία Charelos door/wardrobe/kitchen δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πορτών, κουζινών και ντουλαπών από το 1975.

Με την πολυετή μας εμπειρία δίνουμε ιδέες και λύσεις για το χώρο σας.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε από την αρχή όποια πόρτα, κουζίνα ή ντουλάπα επιθυμείτε σε διαστάσεις της επιλογής σας.

Σε μια ιδιόκτητη έκταση 80 στρεμμάτων δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο εργοστάσιο κάθετης επεξεργασίας ξύλου.

Η Charelos door/wardrobe/kitchen από την ίδρυση της μέχρι σήμερα συνεχίζει να κρατάει εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά διατηρώντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα όπως η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που εξασφαλίζεται από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του δυναμικού της εταιρείας, η άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και οι ανταγωνιστικές μας τιμές.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και  να κατασκευάσουμε από την αρχή την πόρτα – κουζίνα  ή ντουλάπα που επιθυμείτε στις διαστάσεις της επιλογής σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ 100%
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 97%
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ 93%
ΕΥΕΛΙΞΙΑ 93%
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 98%
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ 96%

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της κουζίνας σε όποιες διαστάσεις εσείς έχετε ανάγκη

ΠΟΡΤΕΣ

Στην Charelos θα βρείτε μια ευρεία γκάμα σε πιστοποιημένες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Έχοντας σύμμαχο την εμπειρία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε λειτουργικές, πρακτικές και καλαίσθητες ντουλάπες, πάντα έχοντας υπόψη μας τις δικές σας απαιτήσεις…