ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

Ζητήστε Προσφορά

ΠΟΡΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πόρτες Laminate , Εσωτερικές με επένδυση φυσικού ή τεχνητού καπλαμά, Θωρακισμένες, Μασίφ από άριστης ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ιδιαίτερης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας. 

Καλέστε μας για προσφορά

Τηλεφωνήστε μας στο  697 6777 343 ή στείλτε μας email info@charelos.gr

Μεγάλη Γκάμα

Το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι το τελικό της ολοκλήρωσης της κατασκευής, φέρουν την επαγγελματική «υπογραφή» της τεχνογνωσίας μας.

Laminate

Εσωτερικές πόρτες Laminate υψηλής ανθεκτικότητας και αισθητικής σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων ιδανικές για οποιοδήποτε χώρο καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Επιλέγοντας μια laminate πόρτα να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει όχι μόνο για το ανθεκτικό της φινίρισμα και  την ομοιομορφία του αποτελέσματος αλλά γιατί αποτελούν μια προσιτή επιλογή σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Καπλαμας

Εσωτερικές πόρτες με επένδυση φυσικού ή τεχνητού καπλαμά με δυνατότητα παντογραφικού σχεδίου. Επιλέξτε μια πόρτα καπλαμά που προσφέρει την ζεστασιά και την εμφάνιση του ξύλου από εκατοντάδες σχέδια και χρώματα αυτό που ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική σας.

Μασίφ 

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πόρτες μασίφ από άριστης ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ιδιαίτερης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και  να κατασκευάσουμε από την αρχή την πόρτα που επιθυμείτε στις διαστάσεις της επιλογής σας. Επιλέξτε μια μασίφ πόρτα και συνδυάστε την υψηλή αισθητική και την ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Κάσωμα Αλουμινίου

Η ιδανική επιλογή για μεσόπορτες κτιρίων και εισόδους μπάνιων. Μοναδικές προτάσεις σε σύγχρονες και κλασικές φόρμες για να  βρείτε την ιδανική για το δικό σας χώρο. Δυνατότητα εφαρμογής της πόρτας με κάσα αλουμινίου και διάφορους τύπους υαλοπίνακα (αμμοβολή, σατινέ, διάφανο , ψηφιακή εκτύπωση). Παρέχεται επιλογή κλειδαριάς,πόμολου και μεντεσέ.

Δώστε στο χώρο σας μια minimal όψη.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ